Waarom Kitesurflessen

Kitesurflessen zijn een must voor iedereen die wil Kitesurfen. Kitesurfen is niet moeilijk en gevaarlijk als je weet hoe het moet en voldoende kennis hebt over kitesurfen. Niet alleen kennis over hoe je echt daadwerkelijk moet kitesurfen, maar ook een aantal andere zaken zijn belang. Zijn er golven en is er genoeg wind? Zijn er obstakels en wie heeft er voorrang? En mag je hier eigenlijk wel kitesurfen?


Leren kitesurfen

Als je veilig en snel wil kitesurfen heb je kitesurfles nodig! In deze lessen leer je over veiligheid, materialen en wind. Een kite heeft ontzettend veel kracht. In de les leer je hier stap voor stap mee omgaan onder begeleiding van een ervaren instructeur. Onze kitesurflessen worden gegeven door IKO gecertificeerde instructeurs. Hieronder vind je meer informatie over onze kitesurflessen en instructeurs.


Voordelen kitesurflessen

Veiligheid
Naast het stap voor stap leren kitesurfen onder begeleiding van een instructeur, leer je in een kitesurfles over materialen en safety systemen en de regels van het kitesurfen. Ook kun je gebruik maken van veilig materiaal.


Materiaal
Als je kitesurflessen neemt kun je oefenen met materiaal van de kitesurfschool. Het materiaal is geschikt voor beginnende kitesurfers en je hoeft zelf geen materiaal aan te schaffen. Als je erover denkt om zelf materiaal aan te schaffen, kun je bij onze kitesurfschool eerst verschillende boards, kites en ander materiaal uitproberen. Ook kunnen wij je adviseren.


Goede kitesurfspot en omstandigheden
Movement Sports heeft de perfecte kitesurfspot. Onze IKO gecertificeerde Kitesurfschool Zeeland zit op het Sophiastrand waar het water vlak is en lang ondiep. Wij geven ook kitesurf lessen op andere locaties. De kitesurflessen gaan alleen door als de weersomstandigheden er naar zijn, zodat je ook echt kunt leren kitesurfen.


Ontmoet andere kitesurfers
Tijdens de lessen en op onze kitesurfschool ontmoet je natuurlijk ook andere (beginnende) kitesurfers. Dat is niet alleen gezellig, maar ook handig omdat je elkaar dan na de kitesurflessen kunt helpen.


Haal je IKO certificaat!
Haal bij ons je IKO certificaat. Hiermee toon je aan dat je voldoende les hebt gehad om zelfstandig te kitesurfen. En in het buitenland heb je dit certificaat soms nodig om materiaal te huren.Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Kitesurfles volgen?

Hier vind je meer informatie over kitesurflessen.

Kitesurfen Zeeland

Meer over kitesurfen

Hier vind je algemene informatie over kitesurfen

Kitesurfen Zeeland

Kitesurfles privé

Eén of meerdere privé kitesurflessen helemaal afgestemd op jouw niveau!

€109Per persoon
Lees meer
Kitesurfles duo

Leer samen met een vriend, vriendin of familielid kitesurfen!

€99Per persoon
Lees meer
Kitesurfles groep

Leer samen kitesurfen in een groepje van 3 personen

€89Per persoon
Lees meer
Kitesurfles Kids

Een onvergetelijke ervaring voor uw kind waarbij plezier en veiligheid voorop staat!

€125Per persoon
Lees meer
Questions?
Book now