Bij Movement Sports ben je aan het juiste adres voor een actief vrijgezellenfeest in Zeeland. Of het nu gaat om een groep mannen of vrouwen van ongeveer dezelfde leeftijd of juist niet, een dag(deel) of een weekend met verblijf. Wij hebben een breed aanbod van leuke vrijgezellenactiviteiten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je zelf een actieve vrijgezellendag samenstellen, ongeacht welk budget. De activiteiten kunnen plaatsvinden op het strand, in het water of op locatie!

Activiteiten

Ons aanbod bestaat uit een gevarieerd aantal activiteiten: op het water, op het strand én indoor!

Alle activiteiten bekijken
Actief vrijgezellenfeest spel

Actief vrijgezellenfeest op maat

Bij Movement Sports zijn de mogelijkheden voor een actief vrijgezellenfeest eindeloos. Wil je de dag of bepaalde spellen personaliseren, dan is dat geen probleem. Geef aan hoe jullie het graag willen en wij kijken of we het voor jullie kunnen regelen. Slapen, eten, drinken, overnachten, tijd voor een eigen spel, het kan allemaal.

Wij bieden diverse faciliteiten zoals verwarmd sanitair en horeca. Ontbijt of lunch op ons terras en/of sluit af met een BBQ op het strand. Andere ideeën? Neem contact op voor de mogelijkheden. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag! Wij verzorgen ook activiteiten op locatie!


Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

Voorbeeld actief vrijgezellenfeest

Om een idee te geven hoe een actief vrijgezellenfeest er bij ons uit kan zien, hebben we hieronder een voorbeeld gemaakt van een actieve dag die bij goed weer, maar ook bij een wat lagere temperatuur kan worden georganiseerd. Omdat we er een leuke, gezellige dag vol lol van maken, plannen we de activiteiten graag ruim in!

10.00 – 11.00 uur Aankomst & kennismaking
11.00 – 12.15 uurShoot out of expeditie Robinson
12.15 – 13.45 uurLunch
13.45 – 15.00 uurWater Blobben of windsurfen
15.00 – 15.30 uurPauze
15.30 – 16.45 uurBumperball of suppen
16.45 – 18.00 uurDouchen en omkleden
18.00 – 20.30 uurStrand BBQ

Zijn jullie een gevarieerde groep? Bij de meeste spellen zijn er verschillende rollen. Voor ieder groepslid is er wel een rol weggelegd, actief of juist minder actief. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.Waarom een actief uitje bij Movement Sports?

  • Actieve uitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Veel variatie en spellen waarbij samenwerking van belang is.
  • Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden.
  • Betaalbaar, persoonlijk en gezellig, relaxte sfeer.
  • Enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.el.
  • Kleedkamers, warme douches en horeca.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Faciliteiten

Wanneer je bij ons een actief uitje boekt, kunnen je gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtesdouches. Daarnaast kun je gebruik maken van ons terras met horeca. Wij bieden diverse drankjes, snacks, lunch en ook voor een BBQ op het strand kun je bij ons terecht. Bekijk hier onze prijzen en faciliteiten. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!


Questions?
Book now